Notícies / Events Heavy Rock School

10/03/2015
Matriculat ja a l increible Cor de Gospel HRS

Mai vas pensar en algo tan desgavellat!!! Mai vas voler pendre part d algo tant gran!!! NOIS I NOIES.. HOMES I DONES.. Estem parlant del COR GOSPEL HEAVY ROCK 

Aprendràs varias tècniques i com cantar amb mes de 20 persones, amb estils que van des del rock al metal!!!

Fareu un viatje únic que finalitzarà amb un gran concert en una reconeguda sala de barcelona al final de curs de la Heavy Rock School.

Dirigit a qualsevol persona més gran de 18 anys, interessada en la música, que tingui ganes d aprendre a cantar i vulgui pendre part d un grupo de cantants, tant amateur como amb un nivel més avançat, poguent també fer cursos de perfeccionamient, tant de cor como de tècnica vocal i expressió corporal.

No necessites tenir estudis musicals previs ni tenir una tècnica vocal depurada (tot i que si les tens molt millor). Normalment no es donen partitures als cantants, ja que l idea principal és la de que tot el mon pugui disfrutar del cor, sense fer diferències entre persones que tinguin més o menys coneixements de música.

Abans de començar a cantar, es procedirà a realitzar un escalfament de la veu mitjançant exercicis vocals específics, desprès es farà una petita prova als cantants per poder dividir-los segons el seu tipus de veu. Es treballarà tant la formació coral com les veus solistes, parant especial atenció a la improvització. Formar part del cor permetrà a l alumne principiant adquirir una molt bona base musical i a l estudiant més avançat aprofundir a l estudio i l improvització d aquest estil.

REPERTORI : amb el repertori farem un viatje per diferents époques, amb temes de grans artistes, per que pogueu gaudir cantant i expressat els vostres sentiments mitjançant la música.

THE BEATLES, QUEEN, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, LEONARD COHEN, AC/DC, IRON MAIDEN, SEX PISTOLS, NIGHTWISH, METALLICA, MANOWAR, KISS, DREAM THEATER, KISS, WITHIN TEMPTATION, AVENGED SEVENFOLD, ETC... Son nomès una mostra dels grupos proposats.

Si vols participar en aquesta nova proposta pots matricular-te ara mateix, el curs començarà el pròxim Octubre del 2015.

El preu amb un pagament únic és de 320€ (matricula inclossa).

El taller s impartirà cada dimarts de 19h a 21h des de l Octubre fins al Juny.

VOLS PARTICIPAR EN AQUESSTA PROPOSTA ROCKERA? VOLS FER UN GRAN REGAL A ALGÚ? NO T HO PENSIS MÉS, AIXÒ ÉS EL COR GOSPEL HEAVY ROCK!!!

Per més informació contacta amb nosaltres aquí

ROCK N ROLL!!!2023 @ www.heavyrockschool.com