Departament de música moderna de Rock School Barcelona

Heavy Rock School (HRS) va néixer el 2009 dins l´escola de música Estudis Musicals Atlàntida (EMA). Els fundadors d´EMA (Núria Serraïma i Milén P. Panayótov) van creure en la visió i il.lusió de Mike Zágora, professor de guitarra elèctrica des de la fundació de l´escola l´any 2006, de crear un Departament exclusiu de música moderna en el què les assignatures relacionades amb aquesta especialitat musical tinguéssin una importància que molt sovint no s´els hi donava en altres escoles de música. És per això que la singularitat de Heavy Rock School  és que ofereix a l´alumnat la possibilitat d´estudiar música realment moderna com heavy metal, death metal, metal progresivo, rock, blues, funk i molts altres estils musicals que fins ara difícilment podies aprendre en les aules d´una escola de música convencional.

A partir del 2016 Heavy Rock School passa a formar part de Rock School Barcelona, una nova escola independent amb aules, sala de concerts i assajos, etc..- Totalment nova i àmpliament equipada perquè els nostres alumnes puguin desenvolupar-se com músics en un entorn idoni. A més amb estudis i titulacions reglats.

A HRS podràs rebre classes de guitarra elèctrica, baix, bateria, cant, combo, harmonia etc ... amb professors que t´ensenyaran a tu o a la teva banda de manera particular l´assignatura que triïs.

Si el que vols és tocar com els teus ídols o aprendre a tocar un estil de música modern i contemporani, nosaltres t´estem esperant per poder ajudar-te a aconseguir-ho.

Heavy Rock School, departament de música moderna d´Estudis Musicals Atlàntida, està situada al districte de Sants-Hostafrancs, un barri barceloní bastant cèntric i amb molta activitat. Si vols més informació sobre la ubicació de l´escola o els accessos per metro, autobús, etc .. fes clic aquí. Si vols posar-te en contacte amb Heavy Rock School accedeix a la secció de contacte.

Aquesta és una carta d agraïment a totes les persones que fan possible aquest somni que avui en dia ja és una realitat. Tant al Milén com a la Núria, fundadors d´Estudis Musicals Atlàntida, perquè sense ells tot això no seria possible. Agraïr que hagin confiat en aquesta nova i necessària proposta d´ensenyança musical realment moderna.

També donar les gràcies a tots els professors que abans de ser grans músics són millors persones, cosa que és imprescindible per poder ensenyar.

A tots els alumnes que esteu començant ara i als que ja porteu algun temps estudiant amb nosaltres, agrair-vos la cofianza dipositada a la nostra escola i en els nostres professors ja que veure-us créixer com a músics cada dia és per nosaltres una gran recompensa.

Per descomptat a tota la gent que creu en aquesta iniciativa tot i no ser músic i que d´una o altra manera estàn ajudant a que es pugui materialitzar la il.lusió de tots els que estan en aquest vaixell.

Moltíssimes gràcies a tots i com a comiat proclamo el lema d´aquesta escola: ROCK´N ROLL PER SEMPRE

Mike Zagora, director de la Rock School Barcelona2023 @ www.heavyrockschool.com