Classes de guitarra heavy rock

A Heavy Rock School aprendràs a tocar la guitarra com sempre havies somiat. Tu marques l´estil i nosaltres t´ensenyem les millors tècniques i coneixements teòrics sobre el mateix perquè puguis arribar a ser un autèntic mestre tocant la música que més t´agrada.

El nostre ensenyament s´aplica en 3 parts ben diferenciades:

  1. Correcció de mals hàbits i incrementació de tècnica perquè l´alumne executi correctament tots els exercicis que seràn donats de forma intermitja a avançada. S´estudiaràn tècniques depenent de l´estil musical de l´alumne, com ara: tapping, ritmes, legato, picking, sweep picking, palanca, efectes, arpegis, ...
  2. Teoria musical, harmonia moderna per a guitarra: progressions, acords, inversions, composició ...
  3. La part on l´alumne tria l´estil i cap on vol portar els seus estudis.

Tots els exercicis s´escriuen tant en solfeig com en tabulat per a què l´alumne pugui practicar a casa. També hi ha la possibilitat de què l´alumne gravi la classe en àudio o vídeo per a major comprensió de les classes i millor execució dels exercicis de deures (l´alumne ha de portar el seu propi material de gravació).

S´estudiaràn composicions d´altres guitarristes i s´interpretaràn tant en classe com en públic en les audicions de l´escola.

Les classes de guitarra heavy rock poden ser tant de guitarra elèctrica com acústica sempre que la temàtica sigui la música moderna (per a classes de guitarra clàssica visitar EMA).

Preus de les classes de guitarra
en funció del temps setmanal de cada classe

  • 45m : 85€ / mes
  • 60m : 110€ / mes

Per nomès 155€ / mes
pots combinar la classe de guitarra de 60m amb :

  • Classes d´armonia moderna (1h setmanal)
  • Classes de llenguatje musical (solfeig) (1h setmanal)


2023 @ www.heavyrockschool.com