Albert Vila

Albert Vila facebook Albert Vila myspace
Albert Vila clases de guitarra jazz Albert Vila clases de guitarra jazz

Profesor de guitarra jazz

Nascut a Barcelona, va començar a tocar la guitarra als dotze anys, es va començar a interessar pel Jazz i va ser llavors quan va estudiar al Taller de musics, el 1999 va decidir traslladar-se a Amsterdam on va ser acceptat en el conservatori de la mateixa ciutat. En l estudi cinc anys, on va tenir l oportunitat de tenir classes amb el guitarrista Jesse van Rull, Maarten van der Grint i assistir a workshops de gent tan coneguda com: Kurt Rosenwinkel, John Scofield, Pat Metheny, Jack DeJohnette, Danilo Perez i molts altres.

El juny del 2004 va guanyar el primer premi a la millor composició en el prestigiós concurs holandès Dutch Jazz Competition amb una de les seves composicions, el 2005 estudia a N. York a la prestigiosa escultura "Manhattan school of music" i va tenir com professors a Dave Liebman, Phil Markowitz i Rodney Jones entre d altres. L abril del 2006 decideix traslladar-se a la seva ciutat natal Barcelona i continuar allà amb la seva vida professional com a músic.

A Espanya va ser guanyador del premi al millor grup amb Vila5 en el concurs nacional Debajazz, realitzat a Donosti. El mes de març de 2007. Durant el 2007 edita el seu primer treball discogràfic com a líder "Foreground Music" amb el segell "Fresh Sound New Talent". El seu segon treball amb Fresh sound "Tàctil" va aparèixer el desembre del 2010. Actualment acaba de realitzar el seu tercer treball discogràfic, aquesta vegada a trio al costat de: Jorge Rossy i Reinier Elizardo, el disc apareixerà a principis del 2012.2024 @ www.heavyrockschool.com