Sergio Martínez

Professor de producció i informatica musical

Sergio Martínez nascut a Barcelona al 1975, comença el seu camí per la música l any 1994 quan un grup de col · legues necessiten un baixista en el seu grup i sense saber gairebé tocar un baix s agència un i sense miraments es dedica des d aquest moment a tocar el baix i a aprendre de manera innata tot el relacionat amb aquest instrument.

Durant alguns anys passa per diversos grups i definitivament es queda en un grup anomenat Veu en Off amb el qual graven una maqueta que els portés a tocar per gran part del territori espanyol i fins i tot a Alemanya.

Sobre l any 2000, després d haver gravat la maqueta en els estudis Trama de Badalona li pica la curiositat de la gravació d estudi i tot el relacionat amb el so i es submergeix en aquest món que és la barreja, gravació i mastering de directes, discos, curtmetratges, etc ...

Comença els seus estudis a l escola de Microfusa com a tècnic de so i a partir d aquí s especialitza en diferents branques de la matèria com:

  • Especialització en gravació i mescla en estudi.
  • Especialització en mastering.
  • Especialització en barreja, gravació en exteriors i dissenyador de sons o Foley.
  • Especialització en directes.
  • Titulació en Pro Tools.

Realitza diversos projectes de gravació de directes en els locals on sonoritza els concerts donant la possibilitat als grups que vénen a tocar de gravar per pistes per després ser barrejades i masteritzades i aconseguir un CD de directe.

També realitza i participa en diversos curtmetratges treballant en la captació dels ambients, veus i realitzant els sons que es necessitin per a cada curt i barrejant tant el so de directe com la composició de la música d alguns curts.

L any 2005 comença el seu projecte d aconseguir el seu propi estudi de gravació i així aconsegueix ja disposar d equip per poder gravar a qualsevol grup en el seu propi local o en l estudi donant lloc a enregistraments d alguns discos i maquetes.

Realitza composició i creació de diverses cançons pròpies i escriu alguns articles per pàgines web.

Des de l any 2009 realitza cursos de gravació, mescla, mastering, etc ... donant així un nou camí a l estudi de gravació i aportant la seva experiència perquè els altres puguin aprendre sense necessitat de tanta teoria ja que després de tants anys d experiència tant com a músic i més tard com a tècnic de so li han obert un món on és més fàcil una bona pràctica que mil paraules escrites en un paper.2024 @ www.heavyrockschool.com