Classes de baix elèctric heavy rock

A Heavy Rock School aprendràs a tocar el baix com sempre havies volgut. A les nostres classes de baix practicaràs múltiples exercicis tècnics com ara slap, tapping, tècniques de percussió i percuteig de mà dreta, etc ..

Així mateix, l´ampli coneixement teòric dels nostres professors et farà adquirir un aspecte visual del màstil molt detallat pel que fa a l´execució d´acords i línies harmòniques essencials per ser un bon baixista.

Aprendràs progressions i inversions passant per els mètodes i tot tipus d´escalas sense oblidar-nos de la composició.

S´analitzaran tot tipus d´estils i es practicaran cançons d´estils i grups tan dispars com Dream Theater, Steve Vai, Pantera, Metallica i molts més per analitzar la composició d´aquests mestres i aprendre les tècniques que ells fan servir.

No perdis l´oportunitat no només d´aprendre tècnica sinó també teoria aplicada al baix per ser un eficient i virtuós d´aquest instrument tan necessari en qualsevol grup.

Tots els exercicis s´escriuen tant en solfeig com en tabulat per a què l´alumne pugui practicar a casa. També hi ha la possibilitat de què l´alumne gravi la classe en àudio o vídeo per a major comprensió de les classes i millor execució dels exercicis de deures (l´alumne ha de portar el seu propi material de gravació).

Preus de les classes de baix
en funció del temps setmanal de cada classe

  • 45m : 85€ / mes
  • 60m : 110€ / mes

Per nomès 155€ / mes
pots combinar la classe de baix de 60m amb :

  • Classes d´harmonia moderna (1h setmanal)
  • Classes de llenguatje musical (solfeig) (1h setmanal)


2023 @ www.heavyrockschool.com