Classes de bateria heavy rock

A les classes de bateria de Heavy Rock School podràs aprendre tant si tens un nivell principiant com si ets un avançat instrumentista.

La nostra tècnica d´ensenyament posa l´accent en el metrònom i pretén aconseguir que l´alumne sigui capaç de controlar ritmes tan complexos com els de la música progressiva. Encara que no ens importa passar per lliçons de bateria per salsa, samba, pop, jazz, rock, etc .. inclús aprofundir en ritmes orientals, música àrab o africana, ja que la nostra filosofia és que un bon bateria ha de tocar tot tipus de ritmes i estar preparat per a tot tipus de situacions a l´escenari.

A les nostres classes de bateria s´estudien tècniques com ara

RITMES BÀSIC · TEMPOS · LECTURA · INTENSITAT DELS COPS · COORDINACIÓ · BATERIA TIPS (AFINACIÓ) · DOBLE BASS (DOBLE BOMBO O PEDAL) · INDEPENDÈNCIA · COM DESENVOLUPAR TEU GROOVE · TIPUS DE BAQUETES STICKS· REDOBLE ÚS DE PLATS · IMPROVITZACIÓ · I MOLT MÉS ...

A les nostres classes també farem un anàlisi de les tècniques dels teus ídols i s´interpretaran algunes cançons o fragments de les teves cançons o bandes preferides. Es veuran i estudiaran a grans i mítics bateries de la música rock com ara: Mike Portnoy, Virgil Donati, Mike Mangini, Simmon Phillips, Billy Cobh, Vinnie Paul, Stewart Copeland, Nick Mason, Ringo Starr, Txad Smith i molts més ..

Preus de les classes de batería
en funció del temps setmanal de cada classe

  • 45m : 85€ / mes
  • 60m : 110€ / mes

Per nomès 155€ / mes
pots combinar la classe de batería amb :

  • Classes d´armonia moderna (1h setmanal)
  • Classes de llenguatje musical (solfeig) (1h setmanal)


2024 @ www.heavyrockschool.com