Miki Santamaría

Miki Santamaria facebook Miki Santamaria mySpace
miki-santamaria classes de baix electric miki-santamaria professor de baix electric heavy miki-santamaria professor de baix electric rock

Professor de baix elèctric

Nascut el 1985 a Terrassa (Barcelona), Miki Santamaría és una de les joves promeses del panorama musical espanyol i actualment treballa com a músic professional a Barcelona.

Miki ha tingut la sort de ser alumne de la gran icona del baix elèctric Gary Willis (Tribal Tech, Wayne Shorter, Robben Ford, Allan Holdsworth) i durant la seva carrera ha tocat i ha fet gires amb bandes com Gnaposs (funk, rock ), Discípulos de Otilia (ska) Soc (pop) i Californicators (tribut als Red Hot Chili Peppers), entre d altres. Ha tocat ocasionalment també amb La Banda de Buenafuente acompanyant artistes de la talla d Antonio Orozco, Pep Sala o Beth. Malgrat la seva edat Miki ha fet gires per Europa, Japó i Espanya i ha tocat en els principals festivals i clubs de Catalunya.

Considera Marcus Miller, Gary Willis, Pino Palladino, Flea, Victor Wooten, Stuart Zender, Rocco Prestia i Jaco Pastorius com les seves principals influències. També sent profunda admiració per la música dels Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine, Michael Jackson, Stevie Wonder i The Beatles, entre molts altres.

Al llarg dels anys Miki s ha anat desenvolupant com un músic extremadament versàtil, dominant una varietat molt àmplia d estils com el Funk, Fusió, Jazz, Rock, Pop, Blues, Ska, Punk, Metal, Reggae, Rumba , Electrònica, etc. la qual cosa implica també un domini total de l harmonia moderna i de tot tipus de tècniques com el slap, fingerstyle a 2 dits, fingerstyle a 3 dits (estil Gary Willis), palm mute, tapping, pua i harmònics2024 @ www.heavyrockschool.com