Loris Pacaccio

Loris Pacaccio facebook Loris Pacaccio myspace Loris Pacaccio youtube
Loris Pacaccio de bateria heavy barcelona Loris Pacaccio de bateria heavy rock barcelona Loris Pacaccio de bateria rock barcelona

Professor de batería

Loris Pacaccio, va néixer el 19 de juliol de 1977 a Ortona Itàlia. Fill d art (El pare Tommaso Pacaccio celebri pintor surrealista). Ja com un nen s acosta al món de la música. Loris comença a escoltar durant la infància bandes com Jethro Tull, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Beatles, etc ... Així com la tradicional música rock, i més endavant s acostarà a la música Metal, que és la que formés part de la seva carrera.

Als catorze anys comença a tocar la bateria. El 1992 va estudiar a Milà amb el Professor Enrico Ferraresi, que li ensenyés a tocar tots els estils de música i tècniques de perfeccionament de la bateria durant sis anys. El seu professor li fa un gran regal, ensenyar a treballar la lutheria de la percussió. En el mateix any, es va unir al grup The Shining, Harcore Punk.

El 1994 entra a formar part de Chronic Cage, Thrash Metal Progressive, amb ells grava la seva primera maqueta, In Memory of Karl Denk (1994). El 1996 comença a treballar com a professor de bateria, l any següent Chronic Cage, grava la seva segona demo Eternal Flight (1997). Chronic Cage, en la seva carrera que dura 4 anys toca en diversos festivals.

El 1997 s uneix a Alice in Darkland, Death Metal Gòtic, grup format per Alice Elizabeth Chiarelli, ex teclat de Lacuna Coil. El mateix any va entrar a formar part de Node, grup Death Metall Italià, amb ells va gravar un promo (1998). El grup toca al festival Italian Gods of Metal (1998), com a teloners de Lacuna Coil, sadista, etc ... En el mateix festival Loris ofereix una Jam Session amb sadista, dues cançons de Slayer, Black Magic i Raining Blood. Node, toca en un altre festival anomenat Rock Fest Bergamo (1998), com a teloners de Anathema. Loris té el plaer de tocar amb Marc Biazzi, guitarrista de Lacuna Coil, amb el grava una cançó. Node se separa a principis del 1999.

El 2000 s uneix a Massimiliano Creatini i forma The World Infinity grup Metal Progressive. El 2001 coneix a Carlos Lanza, baixista i cantant xilè que viu a Itàlia i formen Mindcage, el grup grava la seva primera maqueta titulada Demo 1 (2001). Loris, se separa de la música dos anys per motius familiars. El 2005 Loris decideix canviar de país i es va a viure a Espanya, Mindcage el 2007 va decidir canviar el seu nom pel de 3000 eyes, el grup es separa a finals del 2007.

Loris llavors s uneix a dos grups Espanyols Four Elements, Thrash Metal i Angel de la Pau, Rock. Four Elements toca en viu en diverses sales a la ciutat de Barcelona i se separa el desembre del 2008. Al mateix temps Angel de la Pau fa diversos concerts i després molts intents de tirar endavant el projecte es separa. Loris el 2009 entra a formar part de la banda Irthangaz, grup Power Metal. El 2010 li proposen anar a Madrid per tocar en viu amb Timo Tolkki ex guitarrista de Stratovarius. Loris té el plaer de conèixer a Pete Sandoval bateria de Morvid Angel amb el fa una master class. Actualment Loris, resideix a la ciutat de Barcelona i prepara el seu projecte en solitari.2024 @ www.heavyrockschool.com