BOGDAN (DANKO) COMPTA HIRNYJ

Danko Compta facebook Danko Compta mySpace
Danko Compta classes de batería Danko Compta professor de batería heavy rock

Professor de batería i percussió

Nascut a Barcelona el 1981, en una familia en què sonaven músiques tan variades com la clàssica, el jazz, el pop el rock n roll i el rock simfònic. Creix amb la influència bàsica de THE BEATLES, i s interessa a partir dels 12 anys pel rock simfònic de GENESIS.

Motivat per una coneguda banda barcelonina de tribut a The Beatles (THE ABBEY ROAD) adquireix la seva primera bateria. S inscriu al TALLER DE MÚSICS DE BARCELONA als 18 anys i estudia Solfeig i Harmonia moderna, Informàtica Musical, Conjunt Instrumental, Arranjaments i Piano Complementari amb professors com Cristina Canet, Joan Chamorro, Carles Uguet, Vicens Martin, Santiago Galán, Carles Pérez , Ion Robles, Riqui Sabatés i Bateria com a primer instrument amb Alberto Cabello, deixeble de Quim Solé.

El camp en què es desenvolupa amb major plenitud és el rock, rock-alternatiu, punk-rock, funk-rock i la fusió (funky-jazz).

Ha treballat a TV en directe per Zeppelin Produccions per a Tele 5 (2006); ha tocat en llocs mítics com la rèplica del Cavern Club de Liverpool dins el festival anual Beatle (2005); ha realitzat concerts per tot Espanya, a França , Anglaterra, Balears, Canàries; imparteix classes des de 2006 en acadèmies privades com Escola Akord s d Igualada i recentment Aula de Música 7 de Barcelona; ha gravat sota la producció de Carlos Goñi (Revolver), Micky Forteza-Rei (Jarabe de Palo), estimat Jaén (Els Diables).

En l actualitat segueix el seu treball com a docent, i com a instrumentista en els projectes: ALAR BELOIDE (temes propis), VICTOR Electrik BAND (versions hard-rock i temes propis), LA NENA DEL EXSURFISTA (versions punk-rock i temes propis), i col.labora en projectes com: AMANDA-MASALASOUL (pop), Gnaposs TRIO (funk-rock), VIRGINIA BAND - LA PORTA DELS SOMNIS (pop).

El concepte en què treballa Danko Compta en la música és el de l evolució i proliferació d aquesta com a mètode de comunicació tant de missatge i opinions com de sentiments i sensacions.2024 @ www.heavyrockschool.com