Daniel Pérez

Daniel facebook
Daniel clases de canto gutural heavy barcelona

Professor de cant gutural

Nascut a terrassa el 1985, Daniel va anar creixent envoltat de la millor música des de la seva infantesa per part de la seva família. Va acabar influència en diversos estils de metall. Va començar com a bateria en diversos projectes, tots ells amb poca projecció: Grindpiss, FEERI, tocant versions en un grup tribut de hard rock, etc ... Durant diversos anys va estar entrenant la veu.

El 2008 entra a formar part de la banda de death metal old school Caos Encadenat com a vocalista i baixista, amb la qual coniguen gran expectació i compartir escenaris amb bandes com Noctem, Gozerk, virulents i altres. Per motius personals al cap d un any Caos encadenat es dissol i membres d aquest formen Avgrunn, una banda on es notava bastant progrés musical, adaptant l estil a una brutalitat extrema i tècnica on Daniel queda a la veu de nou. Poc després, entra al grup Daniel Ortiz, actual bateria de Ravenblood.

La formació al complet grava 2 demos "Avgrunn i The Silent Corpse". Posteriorment van gravar el seu primer LP anomenat "Vomita your soul, amb el qual el grup guanya gran expectativa i comencen a fer un gran nombre de concerts, arribant a compartir escenari amb bandes com Belphegor, Vreid, Emancer, Avulsed, Katharsys, The bledding sun i un llarg etc. aquest mateix any Daniel entra a formar part de la banda de heavy-doom Katabatika, amb la qual grava la seva primera demo sense títol encara i fa un parell de concerts fins ara. el febrer de 2011, Daniel decideix abandonar Avgrunn per falta de motivació i problemes personals i contínua al costat de katabatika. Posa en contacte amb Daniel ortiz, per proposar-li una idea ja que sabia que l actual grup d aquest no estava en el seu millor moment. La proposició de barrejar la brutalitat de Daniel amb la classe i les composicions de Jordi i els altres membres de Endorthin, ara en Ravenblood, els sembla una bona i decideixen provar.

A dia d avui ja han gravat el seu primer treball i segueix una trajectòria llarga, duradora i plena de metes d assolir. Actualment, Daniel està gravant veus per a diversos projectes de diversos estils, un grup de grindcore del País Basc, un projecte de brutal death tècnic al costat de Assier de Diseased, un projecte de metall progressiu, i finalment i no menys important, ha passat a ser nou integrant de la banda eudaimonía de versions de metall.

Fa uns mesos exmembres de Caos Encadenat decideixen reunir-se per practicar els temes i gravar un Lp que no trigarà molt en veure la llum, amb Daniel a la veu ia la guitarra aquest cop.

Hara un parell de mesos Daniel va decidir deixar Katabatika per centrar per complet en la seva Banda Ravenblood amb la qual acaba de gravar el single del seu proper disc, el single titulat "Promenade" i ha gravat per eudaimonia 3 versions vocals, de les bandes before the dawn, Dimmu Borgir i Cradle of Filth.

Actualment es troba gravant veus per a diferents projectes com músic d estudi, i cantant per bandes en directe.2024 @ www.heavyrockschool.com