Raúl Roca

Professor de cant modern heavy rock

Raul va néixer a Barcelona el 1979. Als 8 anys d edat ja portava alguna clatellot que una altra quan trastejava la guitarra del seu germà gran, amb el qual compartia habitació i el que va influir en els seus gustos musicals posant-li tot el dia discos de hard rock i heavy metal.

Amb 12 anys comença a estudiar guitarra. Als 15 anys debuta com a cantant en un concurs de Viladecans i a partir d aquí decideix prendre classes particulars de cant i apuntar-se a l Escola de Música de Badalona on la seva veu va començar a prendre forma.

Als 16 anys forma part de la seva primera banda amb uns quants amics, entre els quals ja es trobava Aaron López amb el qual continua avui en dia.

A poc a poc va coneixent més músics i després de pertànyer a diverses bandes, comença un pròsper i llarg camí amb "Veu en off" banda de Badalona (Barcelona) a cavall entre el Hard Rock, el AOR i el RocknRoll. El 2003 entren als Estudis Trama a gravar el seu primer treball "Sin comentarios" que els va portar a presentar en directe per tot Espanya i Alemanya. Es van proclamar vencedors en tots els concursos on es van presentar: al III Festival de Música de Badalona, el Festinov03 i el Festival de Música de Sant Adrià. És una banda amb un magnífic directe, però per motius laborals en aquest moment el projecte està en pausa però amb expectatives de poder-lo reprendre en un futur.

Paral·lelament a la banda "Veu en off", ha estat i segueix el projecte "Dúplex" que és un duo acústic format amb Aaron López amb el que sempre ha treballat i, a més, els uneix una gran amistat des de la infància. Aquest projecte li permet treure alguns ingressos extra tocant en bars de Barcelona i rodalies, on no hi ha lloc per a una banda en elèctric, i fins i tot de vegades han estat contractats per alguna festa particular, inauguració de local, programa de TV, etc ...

Des de la seva sortida de l Escola de Música de Badalona, Raúl no deixa de seguir estudiant la seva veu i pren classes particulars de cant i fa diversos cursos de tècniques de respiració i relaxació vocal, on va decorant més i més la seva veu. En la veu, com en tot, hi ha molt a aprendre i enriquir-se.

En tot aquest temps, Raúl ha adquirit una tècnica que avui el converteix en un gran cantant amb una llarga trajectòria en directe, estudi i TV.

Actualment combina la seva professió com a professor de cant de l escola de Música Moderna Heavy Rock School amb els diferents projectes en directe i estudi.2024 @ www.heavyrockschool.com