Aarón López

Professor de guitarra elèctrica

Aaron López comença a tocar la guitarra a la curta edat de 13 anys, quan la seva família li va regalar la seva primera guitarra espanyola. Després d anys d estar aprenent en casals i professors particulars, decideix que vol una formació més estricta, i ingressa a l Escola de Música de Badalona (EMB) on cursa llenguatge musical, harmonia i per descomptat guitarra elèctrica. Toca en diversos combos i es dedica principalment a l estudi de totes les matèries que hi imparteixen. Allunyant-se momentàniament del món de les bandes, per no distreure la seva atenció, pel que fa a l aprenentatge. Un cop acabat els estudis de la E.M.B. on bàsicament feia jazz, va arribar l hora d aplicar tot aquest coneixement enfocant al Rock, Heavy Metal i començar a tocar amb una infinitat de bandes.

El 2006 se n va a Anglaterra on té l oportunitat d examinar-se a la Registry of Guitar Tutors (organització acreditada per la London College of Music) i aconsegueix així ser professor oficial de guitarra elèctrica de la RGT Més tard, ja a Espanya, li arriba una proposta d un gran cantant i millor amic, Raúl Roca, que li suggereix muntar un duo acústic fent versions de Rock, proposta que li sembla interessant, ja que fins ara, el món de la guitarra acústica, havia estat bastant apartat per a ell. Així que en aquest moment neix Duplex, duet al qual ha après moltíssim i encara segueix aprenent.

El 2008 li arriba la proposta de tocar al Planet Of Guitars, i li dóna l excusa perfecta per compondre música instrumental, gènere que sempre li havia donat molt de respecte perquè "en aquest estil és molt fàcil arribar a avorrir" segons ell . Però el resultat va ser molt diferent, ja que el seu debut com a guitarrista solista va ser un èxit, aportant elements innovadors al món del Rock instrumental, la qual cosa el va portar a que li proposessin repetir l any següent. Gràcies a aquest esdeveniment, va tenir l oportunitat de conèixer i tocar amb grans guitarristes com Mike Zagora, Artur Cabanas o Claudio Ringeling i per descomptat, la banda de luxe que ha portat el 2008 i 2009 Danko Compta a la bateria, Carlos Leonardo al baix i José Perciba al teclat i guitarres. Músics d alt nivell amb els que ha comptat per gravar el seu primer disc que veurà la llum en uns mesos, gravat per un monstre també, en el món de la gravació, Sergio "El Abuelo"

Ara està immers en el projecte d una escola de música moderna, la Heavy Rock School. Donant suport en tot el que pot, al seu gran amic Mike Zagora. Amb l objectiu d aportar tots els coneixement als futurs virtuosos del Heavy Metal.2024 @ www.heavyrockschool.com