David García

Professor de guitarra general rock fussion

Nascut a Astúries el 1982, encara que no va ser fins als 17 anys quan va començar a prendre seriosament la guitarra, des de llavors no ha deixat de tocar, aprendre i descobrir música i músics interessants.

És llicenciat en Jazz i Música Moderna pel Conservatori del Liceu on va ser alumne de Jordi Bonell, Pedro Javier González, David Mengual, Mariano Díaz, Victor de Diego, etc. Va ser becat pel Berklee College of Music el 2003. El 2004 obté la Beca d Alta Especialització de l AIE per Berklee. El 2005 aconsegueix l única beca José Ramírez de Guitarra de Música Moderna i Jazz. Ha estat finalista del concurs Yamaha Guitar Hero el 2008 i 2009.

Ha tocat professionalment amb grups de diversos estils durant els últims 10 anys, la qual cosa li ha permès compartir escenari amb grans artistes com Ian Anderson (Jethro Tull). Així mateix ha treballat com a tècnic de so i backliner, i actualment com a arranjador, productor i tècnic de gravació.

Des de l any 2005 es dedica a la docència, i actualment és professor de guitarra, harmonia moderna i arranjaments en Heavy Rock School i altres escoles de música.

Dins de la música sempre ha gaudit d estils molt dispars i li agrada aprendre de tot el que pugui aportar alguna cosa nova. Des del principi del seu aprenentatge seva major ànsia va ser la de crear música i per això sempre ha estat molt interessat en la composició i el coneixement en profunditat de l harmonia moderna i de tècniques d arranjaments.

Algunes de les seves influències més constants són Eric Johnson, Andy Timmons, Pat Metheny, Scott Henderson, Mike Stern, Eric Clapton, Queen, Aerosmith, Gotthard, Rush, Whitesnake, Rainbow, Symphony X, Stevie Ray Vaughan, Toto, Led Zeppelin, Micheal Jackson, Beatles, Kiss, etc.2024 @ www.heavyrockschool.com