Elisa C. Martin

Elisa C. Martin facebook Elisa C. Martin twitter Elisa C. Martin youTube
Elisa C. Martin clases de canto

Professora de cant

Elisa va néixer a Madrid, ciutat on va realitzar la major part dels seus estudis. Va començar el seu aprenentatge musical mentre cursava EGB / ESO, estudiant violí, cant coral i solfeig al Conservatori de Madrid. El tercer any el va deixar per seguir la seva veritable vocació: el cant. Va ser llavors quan va viatjar a Barcelona, per estudiar amb la soprano Núria Dardinyà, de la qual va aprendre tècnica vocal, pedagogia musical i expressió corporal.

Després d un temps, va tornar a Madrid, va acabar els seus estudis universitaris a la Complutense, es va llicenciar en Geografia i Història i es va mudar a Londres per seguir estudiant. Mai va deixar els escenaris, i juntament amb Sabatan, telonejar a bandes de renom al nostre país com Obús, Angeles del Infierno, Santa o Barón Rojo. A poc a poc el seu nom va començar a agafar força dins el panorama "underground" de Madrid.

L any 1999, va entrar a liderar Dark Moor, una banda de power metall simfònic, convertint-se així, en la primera vocalista femenina d aquest gènere a tot Europa. Amb Dark Moor, va gravar diversos discos i E.P s en estudis com els Finnvox (Finlàndia), amb el productor Mika Jussila (Slipknot, Nightwish, In Flames ...), New Sense (Itàlia), amb Luigi Stefanini (Thunderstone, Labyrinth ...), M20 (Espanya), amb Big Simon (Mägo de Oz, Medina Azahara ...), entre d altres.

Durant aquests anys, va rebre el premi a la "millor vocalista femenina", en països com Espanya (cinc anys consecutius), França, Japó, Argentina, Rússia ... També va gravar diversos discos amb les bandes franceses Fairyland i Hamka, amb les que va realitzar gires per Europa telonejant a Sonata Arctica i Kamelot.

L any 2005, va formar el seu propi grup anomenat Dreamaker, amb el qual va gravar 2 CD s, va realitzar gires per Europa i Japó, tocant en els grans festivals, aconseguint així, consolidar-se com una de les cantants de power metall més reconegudes a nivell mundial.

Dos anys després va tornar a deixar Madrid per establir-se definitivament a Catalunya i continuar els seus estudis de cant amb Núria Dardinyà, la qual actualment segueix sent la seva mestra.

A dia d avui, Elisa vol compartir els seus coneixements i l experiència que ha adquirit al llarg de tots aquests anys, a través de l ensenyament, com a professora de cant a Barcelona, a la Heavy Rock School i impartint classes particulars a la província de Tarragona.

Així mateix, es troba en procés de composició del que serà el seu primer disc en solitari.2024 @ www.heavyrockschool.com