Professors de Heavy Rock School

A Heavy Rock School podràs fer classes de guitarra elèctrica, baix, cant modern, combo, harmonia, etc... amb professors que t´ensenyaran a tu o a la teva banda de manera particular l´assignatura que triïs a través de tècniques i exercicis per potenciar el teu estil de música preferit.

Els professors de Heavy Rock School tenen una gran experiència tant en el món educatiu com en el món de l´espectacle i estan àmpliament capacitats per ensenyar des d´un nivell ´hobby´ fins a un nivell professional. Dins del nostre programa d´ensenyament també es té en compte l´estil i preferències musicals de cada alumne, això és una novetat respecte al concepte de les escoles convencionals de música. Els nostres professors senten i estimen la mateixa música que tu, per això Heavy Rock School és diferent.

Les nostres classes són serioses i disciplinades però mai deixaran de ser divertides. El mètode d´ensenyament personalitzat fa que el tracte i seguiment pel que fa als avenços de cada alumne siguin molt propers.

Professors exercint actualment a HRS :

David Garcia, Mike Zagora, Michel Meira, César Garrido, Raúl Roca, Loris Paccacio, Elisa Martin

Professors que exerciràn proximament :

Miki Santamaría, Danko Compta, Sergio Martínez, Asier Badiola, Tomàs Zaragozà, Aaron López, Xabi Oro, Albert Vila, Daniel.2024 @ www.heavyrockschool.com