Classes de combo per bandes

Els nostres professors tenen una àmplia experiència adquirida a través d´anys de rodatge amb nombroses bandes i grups. A les classes de combo, també anomenades conjunt o acoblament, posarem a la vostra disposició tota aquesta experiència per aconseguir que els vostres assajos siguin el més òptims possibles i les vostres composicions i posteriors actuacions siguin més compenetrades per així aconseguir aquesta sincronització perfecta que distingeix els millors músics. Si no ets a l escola com a alumne però tens la teva pròpia banda i creus que hi ha aspectes per millorar i que un professional us pot guiar cap a aquesta millora, pots matricular-te per combo amb el teu conjunt o individualment.

A les nostres classes de combo també hi ha la possibilitat de ajuntar-se amb altres alumnes de l´ escola per aprendre a tocar composicions dels vostres ídols i analitzar-les. Pot ser la forma perquè d´ una vegada per totes et sentis a gust i confiat al tocar amb altres persones o en directe o ¿perquè no? trobis músics amb els quals poder crear una banda.

S´ analitzaran i tocaran cançons dels més variats estils, des de Steve Ray Vaughan, Rory Gallagher, Pink Floyd, Led Zeppelin, Jimmi Hendrix, Van Halen, Whitesnake, Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains, Rage against the machine, Metallica, Megadeath, Pantera, Fear Factory, i un llarg etc .. amb la possibilitat d´ estudiar propostes dels propis alumnes.

S´ empraran tècniques de lectura de partitures sense oblidar la improvisació. Classes teòriques i pràctiques on disposaràs d un professor que dedicarà tot el seu temps i esforç en treure el màxim partit de la unió en banda.

Preus de les classes de combo
en funció del temps setmanal de cada classe
(precio per alumne)

  • 1´15h: 70€ / mes

Per nomès 180€ / mes
pots combinar les classes de combo amb :

  • Classes d´harmonia + instrument 45m (guitarra elèctrica, baix elèctric, batería, cant modern)


2024 @ www.heavyrockschool.com